"Касетний скандал": У Раді анонсували розслідування щодо глави ДБР

Якщо в діях Труби є склад злочину, він повинен понести покарання...

Роман ТрубаПро це заявила нардеп від партії Слуга народу Ірина Верещук в ефірі ObozTV, передають Патріоти України.

"До керівника (ДБР, - ред.) є питання. Він підозрюється в якихось політично заангажованих проектах, коли ми чуємо ймовірні його записи розмов багатогодинні, ми розуміємо, що є політичний тиск, є політична складова", - заявила Верещук.
За її словами, відставка не стане індульгенцією для глави ДБР Романа Труби. "Повинна бути невідворотність покарання. Якщо в діях Труби є склад злочину, він повинен понести покарання", - зазначила нардеп.
Нагадаємо, в листопаді в Україні розгорівся "касетний скандал". У мережу почали викладати аудіоролики, записані нібито в кабінеті глави Державного бюро розслідувань (ДБР) Романа Труби - з голосом, схожим на його. У Telegram якісь аноніми створили канал під назвою "Трубу прорвало". За їх словами, всього є "пару годин цікавих розмов", які демонструють, як в бюро "вирішуються проблеми" про закриття кримінальних проваджень, як "по дзвінку" з Офісу президента України зупиняються обшуки на тих чи інших підприємствах фігурантів кримінальних справ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...