"Каструвати корупціонерів": Донбаські "ополченці" зібралися в нардепи

Активну участь в російській політиці, а саме пробиватися в депутати різних рівнів, збирається Союз добровольців Донбасу​.

Про це стало відомо 31 жовтня із заяви голови правління СДД Олександр Бородай в Москві, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У з'їзді беруть участь бізнесмен Костянтин Малофєєв і глава партії "Батьківщина" Олексій Журавльов. З останнім добровольці Донбасу і домовилися про "поході в політику".

"У зв'язку з розвитком взаємовідносин з Всеросійською політичної партією "Батьківщина" визначено активістів, які в подальшому займуть партійні посади в структурі вищевказаної партії. За аналогічним алгоритмом планується і взаємодія з іншими партіями, які поділяють політичний меморандум Союзу ", - сказав Бородай.

Слід додадти, що в політичній програмі СДД першим пунктом стоїть "хімічна кастрація корупціонерів за їх рахунок".

Крім того, учасники бойових дій в Донбасі хочуть заборонити чиновникам і членам їх сімей користуватися зарубіжної медициною, а майно у хабарників вилучати в "Житловий фонд малозабезпечених і сиріт".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...