За її словами, кофеїну в таких напоях небагато (0,1-0,3%) і він не надто збадьорить. У складі такого продукту на першому місці — цукор. "Він переважає і становить більше, аніж 50% вмісту стіка. Виробники таким чином збільшують масу та об’єм розсипчастого продукту. Окрім цукру, у складі таких стіків зазвичай можна знайти і підсолоджувачі – натуральні, як-от стевія (E-960) та штучні (Е-950), які у 100-200 разів солодші за цукор", – резюмувала Кільдій.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...