За її словами, кофеїну в таких напоях небагато (0,1-0,3%) і він не надто збадьорить. У складі такого продукту на першому місці — цукор. "Він переважає і становить більше, аніж 50% вмісту стіка. Виробники таким чином збільшують масу та об’єм розсипчастого продукту. Окрім цукру, у складі таких стіків зазвичай можна знайти і підсолоджувачі – натуральні, як-от стевія (E-960) та штучні (Е-950), які у 100-200 разів солодші за цукор", – резюмувала Кільдій.
На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...