"Казали мама: "вчи англійську": Через погане знання мови українській журналістці довелося збирати руками фекалії кажанів

Про пригоди ведучої стало відомо з хардкор-реаліті «У кого більше?» на «Новому каналі»

Журналістка Настя Кошман розповіла, як під час зйомок в Камбоджі «добувала» добриво для чорного перцю. Для цього дівчині довелося відправитися в темну печеру, передають Патріоти України.

За словами ведучої, вона не ідеально знає англійську мову, і люди, що живуть в Камбоджі, теж не дуже її знають. У зв'язку з цим Настя потрапила в непередбачену ситуацію. Ведуча спочатку домовилася про роботу на плантації дорогого кампотського перцю, кілограм якого коштує близько 100 доларів. У реальності вона переплутала назви і їй довелося збирати звичайний чорний перець.
Труднощі виникли відразу ж - перець росте на дуже високих кущах, майже на деревах. Збирають його, стоячи на хисткій драбині, яка в будь-який момент може розвалитися. Дівчина, яка боїться висоти, пересиливши себе, все-таки залізла на саму верхівку, нарвала трохи перцю, а потім через те, що закрутилася голова, їй довелося злізти.
Щоб не піти без заробітку, Настя Кошман попросила інше завдання. І роботодавиця відправила журналістку в печеру збирати послід кажанів, який служить добривом для перцю.
Ведучій довелося залазити у вузеньку темну печеру, де живе безліч кажанів. Крім страху, який їй довелося випробувати, Настя руками збирала в мішок фекалії кажанів, щоб не залишитися без грошей.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...