Кенгуру в шоці: В Австралії вперше за 40 років випав сніг (відео)

В штатах Новий Південний Уельс і Південна Австралія паралізовані дороги, в багатьох будинках немає світла.

На південному сході Австралії вперше за майже 40 років випав сніг, через що місцеві жителі спостерігали незвичне видовище – кенгуру, які бігли по білому покрову. Відповідне відео опублікували очевидці в Twitter, передають Патріоти України.

"Ви бачили коли-небудь кенгуру, які бігають по снігу? Виглядає сюрреалістично", – йдеться в підписі.

Відзначається, що в штатах Новий Південний Уельс і Південна Австралія паралізовані дороги, в багатьох будинках немає світла.

Сніг в Австралії почався ще 9 серпня. Місцями він супроводжувався сильним вітром до 110 км/год. Вночі в окремих регіонах Австралії морози – до мінус 1-2 градусів, а вдень відлига до 10 градусів тепла. Хоча в деяких регіонах нічних морозів немає, а вдень до 20 градусів тепла.

При цьому, повідомляється про перші жертви снігопадів. Біля Мельбурна жінку вбило деревом, яке впало на її автомобіль. Її 4-річний син був госпіталізований із небезпечними для життя травмами. 5-річний хлопчик і чоловік також були госпіталізовані, але їх травми були менш серйозними.

У Ньюкаслі на узбережжі вітром зірвало дах будинку престарілих. Близько 30 осіб було евакуйовано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...