"Керченський десант": Форсуючи протоку, російська бронемашина заглохла (фото, відео)

В двигун бронемашини хвилею занесло воду...

У Керченській протоці під час форсування двигун російської бронемашини заглох, передають Патріоти України.

За інформацією місцевих ЗМІ в двигун бронемашини хвилею занесло воду - в результаті було декілька пострілів і двигун заглох. Бронемашину разом з людьми взяв на буксир рятувальний катер.

Як повідомляє «влада» Криму, в Чорному морі пройшла акція «Дорога мужності. Керченський десант», в пам'ять про загиблих в боях за Керч в 1943 році. В акції беруть участь три російських БРДМ-2, які провели форсування Керченської протоки з населеного пункту Тамань Краснодарського краю в селище Героївське.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...