Х-файли: ЦРУ розсекретило дані про паранормальні експерименти в СРСР

Близько 30-40 років тому радянські фахівці навчилися управляти екстрасенсорними здібностями.

Центральне розвідувальне управління США розсекретило дані про експерименти, які проводили радянські вчені в вісімдесятих роках минулого століття в Новосибірську, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Експерти стверджують, що вчені з СРСР могли на відстані відчувати предмети і передавати думки. У секретних матеріалах згадується вчений Костянтин Бутейко, який розробляв методику читання думок. Потрібно відзначити, що Бутейко займався дослідженнями глибокого дихання і навіть намагався знайти спосіб лікування астми. Радянський фахівець хотів домогтися передачі біологічної енергії для лікування хворих на астму, алергію і захворюваннями серця.
«Досліди проводилися в такий спосіб: добровольців саджали в центрі кімнати між двома увігнутими дзеркалами. У цей час вчені намагалися «передати біоенергію пацієнтові», передбачалося, що дзеркала посилять вплив», - розповіли американські фахівці.
Також в Центральному розвідувальному управлінні підкреслили, що такі розробки проводилися в Інституті клінічної та експериментальної медицини Новосибірська.
Сам документ являє собою лише доповідну записку, де вказуються досягнення вчених СРСР в області екстрасенсорики.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...