Хабаровський Майдан: Протестувальники більше не вважають Путіна своїм президентом і вимагають його відставки

Учасники акції протесту одноголосно зійшлися на думці, що Путін не виконує належним чином свої обов'язки глави російської держави і повинен піти у відставку до 1 вересня 2020 року.

Під час протестів в Хабаровську прозвучала теза, що Володимир Путін не є справжнім президентом Російської Федерації і має піти з поста. Відео виступу, на якому і прозвучало це заява, є на телеграм-каналі "Український Діалог", передають Патріоти України.

Учасники акції протесту одноголосно зійшлися на думці, що Путін не виконує належним чином свої обов'язки глави російської держави. За словами одного з виступаючих, Путіну все одно, про що думає народ Росії, і він не збирається реагувати на його прохання і вимоги, адже для нього важливішим є думка олігархів і придворної "челяді", яка його оточує. Саме тому глава Кремля повинен покинути свій пост, а на його місце повинен прийти більш чесний кандидат. "Він не реагує на народ, його вибрав, а відстоює інтереси групи олігархів. Але не народу, який нібито його вибрав більшістю голосів, в чому у мене вже є великі сумніви. Це означає, що Путін втратив довіру народу і повинен бути відсторонений народом від займаної посади", - заявив один з виступаючих.

Чоловік також назвав термін відходу Путіна з поста: це має статися до першого вересня поточного року.

Ці слова натовп зустрів оплесками і схвальними вигуками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...