Хабаровський майдан: У мерії кажуть, що акцій не буде, а люди виходять (фото)

Жителі російського міста продовжують протестувати проти звинувачення колишнього губернатора краю Сергія Фургала в організації вбивств на початку 2000-х. Фургала взяли під варту та доставили до Москви.

Мерія Хабаровська оприлюднила заяву про те, що акцій на підтримку ексгубернатора краю Сергія Фургала більше не буде. Проте 2 січня мітинг у місті таки відбувся, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Мітинги більше не проводяться ні в будні, ні у вихідні дні. Сьогодні на площі Леніна в крайовому центрі не було зафіксовано людей, які беруть участь у несанкціонованій масовій акції", – розповіли у мерії.

Проте місцеві ЗМІ повідомляють, що акцію у місті таки провели – проте обійшлись без традиційної ходи. На демонстрацію начебто зібрались кілька десятків людей.

Цікаво! За даними мерії, з липня 2020 року у Хабаровську влада зупинила понад 500 адміністративних правопорушень через акції протесту, правоохоронці виписали більше ніж 300 штрафів. Було призначено 100 адміністративних арештів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...