Хай озброюються лише бандити та можновладці: У Авакова розповіли, чому проти легалізації пістолетів (відео)

Міністерство внутрішніх справ і Національна поліція проти легалізації обігу короткоствольної зброї - пістолетів. На їх думку, це лише призведе до зростання числа смертей.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу МВС.

За його словами, це також позиція президента Володимира Зеленського. На сьогодні українці в віці від 21 року можуть і так придбати гладкоствольну зброю, а старше 25 років - нарізну. Цього, на думку Геращенка, достатньо для захисту.

Він також зазначив, що в США, де дозволені пістолети і револьвери, щорічно від рук поліцейських гине від 800 до 1 000 осіб. Там поліція частіше стріляє в порушників, знаючи, що "на руках сотні мільйонів одиниць зброї".

"У Великобританії, де немає дозволу на короткоствольну зброю, кількість умисних вбивств - 1 на 100 000 жителів. В Японії - 0,2, в Україні - 4,5, в США - 5, у Молдові - 7 вбивств на 100 000 жителів", - зазначив Геращенко і додав, що Україні не треба більше смертей громадян і поліцейських.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...