"Харків'ян не питали, ламали через коліно...": Одіозний харківський мер відповів на погрози В'ятровича

Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що на своїй посаді працює в рамках закону і повноважень органів місцевого самоврядування, тому питання про військовий намет на площі Свободи і повернення імені Жукова до Харкова розглянуть на найближчій сесії міськради.

Про це Кернес написав в Facebook, де відповів також на заяву Директора інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича, передають Патріоти України.

"І що стосується директора Інституту національної пам'яті В'ятровича, який вже загрожує мені в'язницею. Проводячи декомунізацію, харків'ян не питали, ламали через коліно Раду, на місцях "старалася" ОДА", - зазначив Кернес.

Харківський міський голова додав, що уявлення пересічних громадян і чиновників про пам'ять різняться. "Пам'ять людей, пан В'ятрович, ви здивуєтеся, може відрізняється від вашої. І, як показали останні вибори, люди вміють наполягти на своєму", - підсумував Кернес.

Як відомо, електронна петиція з вимогою повернути проспекту Петра Григоренка та станції метро Палац спорту в Харкові колишня назва - імені маршала Георгія Жукова, набрала необхідну кількість голосів.Про це свідчить інформація на сторінці петиції в п'ятницю, 10 травня. В'ятрович пригрозив Кернесу в'язницею за перейменування проспекту в Харкові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...