Харків'янин кинув коханку у квартирі помирати від тяжких травм

Згідно з довідкою судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок набряку головного мозку, внутрішньо-черепного крововиливу та закритої черепно-мозкової травми.

Поліцейські викрили жителя Харківської області в нанесенні смертельних травм співмешканці. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, передають Патріоти України.

За даними поліції, 19 листопада о 10:25 до Зміївського відділу надійшло повідомлення про виявлення тіла 42-річної жінки зі слідами крові.

Було встановлено, що 18 листопада близько 13:00 між співмешканцями виникла сварка за місцем проживання у селищі Слобожанське Зміївського району. 43-річний чоловік схопив потерпілу за одяг та виштовхнув з квартири у тамбур. Жінка вдарилася потилицею об стіну, після чого впала на підлогу та знепритомніла.

Чоловік переніс жінку до приміщення, поклав її на ліжко та пішов. На наступний день він повернувся до квартири та виявив жінку мертвою. Після цього звернувся до поліції.

Згідно з довідкою судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок набряку головного мозку, внутрішньо-черепного крововиливу та закритої черепно-мозкової травми.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...