"ХарківПрайд": Учасників Маршу рівності закидали яйцями (фото, відео)

На Марш рівності "ХарківПрайд" 15 вересня зібралися близько тисячі учасників, які виступають на захист прав членів ЛГБТ-спільноти. Їх оточила поліція задля охорони від радикалів, які намагаються зірвати акцію.

Учасники Маршу рівності тримають плакати з написами "Ніколи не вибачайся за те, кого кохаєш", "Іноді я хочу, щоб люди дозволили іншим людям просто бути", а також символіку Фундації регіональних ініціатив, маршу "ХарківПрайд" і веселкові прапори, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Харків.За словами учасниці Маршу рівності Марини Ніколаєвої, головна теза, яку відстоюють учасники ходи, полягає в тому, що місто має бути безпечним для всіх. "Вулиці Харкова повинні бути безпечними для всіх, незалежно від їхньої сексуальної орієнтації, незалежно від вигляду людини", – сказала Ніколаєва.

На місце прибули і десятки людей, які виступають проти проведення акції. Вони тримають величезний плакат з написом "За традиційні сімейні цінності". Один з учасників цієї акції – людина в рясі священнослужителя і з хрестом. Також ці люди скандують: "Слава Україні – Героям слава".

Близько 14:00 через кордони поліції учасників Маршу рівності закидали яйцями. До цього місця підтягнулися додаткові кордони поліції.

Окрім того, молодики в балаклавах і масках напали на учасника Маршу рівності. В мережі з'явилося коротке відео, на якому молодики з закритими обличчями когось б'ють навпроти будівлі облради, а їм намагається перешкоджати поліція.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...