Херсонський суд звільнив під заставу зрадника, який здавав Крим Росії (фото)

Сепаратист має прибути до Києва, де повинен знаходитися відповідно до судового зобов'язання.

В Україні відпустили підозрюваного в участі в "самообороні Криму" Степана Резуника. Херсонський суд звільнив підсудного під заставу у 240 840 гривень, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Він нікуди тікати не збирається. Ніхто ховатися не буде", – розповів адвокат Дмитро Щербина.

Згідно з винесеним рішенням, підозрюваний буде прибувати на кожну вимогу до слідчого, прокурора або в суд й дотримуватися вимог:

  • не покидати Київ без дозволу слідчого, прокурора або суду;
  • повідомляти про зміну місця проживання;
  • здати на збереження свій паспорт та інші документи для виїзду і в'їзду в країну.

Зазначимо, що Резуника затримали 11 червня 2019 року на пропускному пункті "Каланчак". Як розповідала його дружина Ірина, чоловік виїжджав із Криму до Києва, щоб "оформити візи для відвідування країн ЄС".

У базі сайту "Миротворець" є інформація, що подружжя було задіяне в анексії Криму й навіть нагороджене грамотами "за активну участь у виконанні бойових завдань".

Крім того, Ірина Резуник також отримала грамоту "за активну участь у заходах, що проводяться РОО "Самооборона Севастополя" зі збору гуманітарної допомоги Новоросії". У 2014 році балотувалася від ЛДПР на російських виборах у депутати підконтрольної Кремлю ради Балаклавського муніципального округу Севастополя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...