Х*йло, воно і є Х*йло: Стало відомо, що Путін подарував Папі Римському

Московські зазнайки вирішили, що розмірковування придворного кінематографіста Путіна про порочну природу провідного діяча Відродження має привести Папу в екстаз. За Фрейдом це виправдання власної гріховності Путіна та його вбивць.

Російський лідер Володимир Путін і Папа Римський Франциск в ході зустрічі у Ватикані обмінялися подарунками, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами прес-секретаря президента, Путін подарував Папі Римському ікону із зображенням апостолів Петра і Павла, а також диск з фільмом "Гріх" Андрія Кончаловського про Мікеланджело.

У свою чергу, Папа Римський подарував російському президенту медаль на честь шостого року понтифікату, присвячену 100-ій річниці закінчення Першої світової війни, і офорт (гравюру на металі) з видом на площу Святого Петра роботи Джузеппе Вазі 1774 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...