"Х'юстон, у нас проблеми!": Журналіста у прямому ефірі атакувала величезна свиня (відео)

Тварина не дала подати репортаж з місця стихійного лиха.

Кумедний випадок стався в ефірі програми "Доброго ранку, Греціє" на грецькому телеканалі ANT1, передають Патріоти України.

Ведучі шоу намагалися розпочати пряме включення з Кінети, містечка в Аттіці, де масштабні повені спричинили велику шкоду, але репортер Лазос Мантікос не з’явився в ефірі.

За кілька секунд він все ж увірвався в ефір – журналіст тікав від великої свині, яка, мабуть втекла із сусідньої ферми і атакувала його просто під час включення.
Лазос Мантікос зробив спробу стояти на місці і розповісти про затоплення Кінети, і він зробив кілька мужніх спроб розпочати ефір, але врешті-решт це виявилося неможливим. Свиня постійно переслідувала нещасного репортера, і навіть кусала його, змушуючи журналіста вибачитися за незручну сцену.

"Георге, ти мене чуєш? У нас тут є проблема: свиня, яка переслідує нас цього ранку", – сказав Мантікос ведучому шоу Георге Пападакісу.

Ведучі популярного ранкового телевізійного шоу намагалися залишатися серйозними, оскільки говорили про велику шкоду, заподіяну негодою. Але все не втрималися, щоб не посміятися.
Пряме включення з Кінети нарешті припинилося, оскільки було очевидно, що нещасний журналіст просто не міг більше намагатися подавати свій репортаж.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...