Хлопцеві, який на очах у людей підпалив свою дівчину, винесли вирок (відео)

Дівчину Чайковський облив бензином 2 липня 2019 року, а через шість днів вона померла.

У Запоріжжі Шевченківський районний суд засудив Віталія Чайковського, який облив бензином і підпалив свою цивільну дружину Анастасію Ковальову, до 15 років в'язниці, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Він був морально внутрішньо і зовні готовий до такого суворого вердикту, сказано в сюжеті. Протягом всього процесу 29-річний чоловік сидів мовчки, не висловлював емоцій, а коли оголосили вирок, навіть не поворухнувся.

"Призначити йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Стягнути з Чайковського Віталія на користь Христини Ковальової моральну шкоду в сумі один мільйон гривень", – оголосила вирок суддя.

Крім того чоловікові доведеться заплатити ще 200 тисяч гривень, витрачені на лікування дівчини.

І засуджений, і його адвокат від спілкування з журналістами відмовилися. Мати загиблої дівчини на оголошенні вироку не була присутня, оскільки знаходиться за кордоном і не може приїхати в Україну через COVID-19.

"Вона була в липні цього року в Запоріжжі на річниці загибелі доньки, але ми з нею постійно на зв'язку, і вона також хотіла такого вироку", – сказала адвокатка потерпілої Марина Щаслива.

Раніше засуджений визнавав свою провину, але намагався переконати суд у вбивстві з необережності. Говорив, що просто хотів налякати свою дівчину. Але судді з його аргументами не погодилися.

У Чайковського є близько місяця на апеляцію вироку. Чи скористається він цим правом – невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...