"Хочешь, чтобы мой дом сгорел?": Відомий боксер відмовився коментувати політичну ситуацію в Україні (відео)

Колеги спортсмена Усик і Ломаченко не приховують своїх проросійських поглядів...

Відомий український боксер Денис Беринчик відмовився коментувати політичну ситуацію в країні і наскільки нинішній уряд здатне її змінити, передають Патріоти України з посиланням на SportArena.

«Я не буду отвечать на этот вопрос, потому что ты тянешь не по спортивной идеологии. Ты хочешь, чтобы после моего ответа мой дом в Краснодоне (город в Луганской области, который с 2016 года называется Сорокино. — ред.) загорелся? Я там родился и вырос, но если я начну много говорить, то мой дом может сгореть. Я не политический деятель, не историк, не руководитель каких-то общественных организаций, а простой спортсмен, боксер.

Будет ли нашей та территория, которую забрали? Может, когда-то будет. Крым может быть для украинцев нашим украинским, но я открываю карту, и на нем триколор. Была автономная территория, отсоединились, проголосовали, зашли человечки… Но ты сегодня туда едешь и проезжаешь пограничные службы двух стран. Точно так же и у меня в Краснодоне — проезжаешь одних пограничников, заезжаешь ко вторым. Можешь и к третьим приехать, если слишком «криво» будешь заезжать… Думаю, никто не отдаст нам оккупированные территории, а другие и не заберут их. Как говорится, ни нам, ни вам, ни вашим".

Дивитися відео з 33:12:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...