"Хочеш миру - готуйся до війни": Генерал розповів, як вибити окупантів із Донбасу

Для запобігання повномасштабного вторгнення Росії в Україні потрібно зробити український народ сильним у максимально короткі для держави терміни – 3-5 років.

Про це розповів заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, генерал-майор Сергій Кривонос, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Хочеш миру – готуйся до війни. Перший крок – це рух опору. Подробиці озвучити не можу, це окрема закрита тема. Якщо коротко, то потрібно, щоб у кожному населеному пункті – селі, райцентрі, місті – були люди, здатні дати відсіч у разі агресії та перетворити життя окупантів на пекло. Будь-якими способами – підриваючи, завдаючи ворогові точкових ударів тощо", – пояснив він.

Кривонос зазначив, що в Кремлі повинні зрозуміти, що окупація українських земель їм не по зубах: "Вхід – рубль, а вихід – десять". "Другий крок і основа програми – територіальна оборона. Щоб у разі чого в максимально короткий час взяти під контроль стратегічно важливі об'єкти державної та місцевої інфраструктури. Принцип територіальної оборони – я захищаю себе, свою сім'ю, свій будинок, вулицю, село, місто, мені тут чужаки не потрібні. Одним із яскравих прикладів цього стало Сватове Луганської області. Коли там у 2014 році з'явилися "зелені чоловічки", проукраїнські активісти викинули їх звідти", – акцентував заступник секретаря РНБО.

Кривонос підсумував, що на фронті повинна воювати армія, а в тилу підготовлені та мотивовані громадяни будуть забезпечувати порядок і нормальне функціонування всіх державних органів.

Також Кривонос додав, що в Україні можна створити приватні військові компанії, щоб вони забезпечували безпеку різних об'єктів і структур.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...