"Хочуть більше заробляти": Трамп звинуватив лікарів у навмисному "перебільшенні кількості хворих на коронавірус"

Його суперник по виборах Джо Байден розкритикував слова глави Білого дому.

За три дні до виборів у США президент Дональд Трамп, виступаючи на мітингу в місті Уотерфорд, Мічиган, зробив жорстку заяву про те, що американські лікарі отримують прибуток від смертей від COVID-19, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

«Наші лікарі — дуже розумні люди. Отже, що вони роблять. Кажуть: вибачте, але всі вмирають від COVID… А це близько двох тисяч доларів надбавки, тому вони мають більше грошей», — цитує президента CNN.

В цей же день США встановили новий світовий антирекорд за щоденними випадків коронавируса, а в 17 штатах спостерігалися рекордні показники госпіталізації.

Крім того, Трамп заявив, що в той час як лікарі з інших країн називають причиною смерті різні захворювання, лікарі США діагностують коронавірус.

Його суперник по виборах Джо Байден розкритикував слова глави Білого дому. «Президент Сполучених Штатів звинувачує медиків у тому, що вони придумують випадки смерті від коронавируса, щоб заробляти більше грошей. Лікарі та медсестри кожен день йдуть на роботу, щоб врятувати життя. Вони роблять свою роботу. Дональд Трамп повинен припинити нападати на них і робити свою роботу», — сказав Байден у Міннесоті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...