Хочуть грошей і... вибачень у віршах: На лідера гурту "Ленінград" подали до суду

Раніше Лоза, "зоряний час" якого минув кілька десятків років тому, обурювався, що Путін досі не присвоїв йому звання заслуженого артиста.

Юрій Лоза

Російський музикант Юрій Лоза подав позов про захист честі і гідності з вимогою публічних вибачень і компенсації моральної шкоди від лідера групи «Ленінград» Сергія Шнурова за висміювання автора «Плота», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Ми хочемо спростування таких, що ганьблять честь, гідність та ділову репутацію, відомостей, а також публічного вибачення та компенсації моральної шкоди. Про суму компенсації та інші деталі дізнаєтеся в результаті судового розгляду», - заявив Гліб Шумілов, адвокат Юрія Лози.
За словами юриста, «було б цікаво» отримати вибачення від кривдника в звичній йому віршованій формі.
«Відповідати Шнурову - це значить писати віршики, вступати в полеміку, займатися такою ж нісенітницею. Нічого подібного я не роблю. Я взагалі вдома сиджу і навіть не знаю, в якому суді цей позов буде розглядатися. Шумілов - це один з моїх адвокатів, він молодий, ініціативний. Він зробив експертизу, сам все підвів, лінгвістична експертиза підтвердила пряму образу особистості», - прокоментував позов Юрій Лоза.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...