Холодна війна виходить на новий рівень? Нардепка припустила, що коронавірус може бути біологічною зброєю

Мошенець - співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою. До Верховної Ради працювала журналісткою.

Депутатка Верховної Ради Олена Мошенець припустила, що коронавірус SARS-CoV-2 може бути різновидом біологічної зброї, передають Патріоти України з посиланням на телеканал "Наш".

"Холодна війна з погрожуванням ядерною зброєю переходить, чи перейшла уже навіть, до біологічної зброї. Я би сказала, що зараз Китай вийшов на першу лінію", - сказала вона.

На здивоване запитання журналістки, чи вона говорить про коронавірус, Мошенець відповіла: "В тому числі і про коронавірус".

"Я розглядаю таку можливість, що це може бути одним із різновидів біологічної зброї. Тому що про біологічну зброю, як і про ядерну, мова йде вже багато десятиліть, і ця зброя набагато гірша, ніж ядерна. Якщо за ядерними боєголовками ми можемо порахувати, скільки їх, де і в яких країнах, щоб розуміти масштаби, то що відбувається в лабораторіях і як це може вплинути на світову кон'юнктуру в майбутньому, тут складніше сказати", - сказала Мошенець.

"Коронавірус може бути гарним прикладом того, як це може бути навіть без ядерної зброї", - сказала депутатка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...