"Хорошо финал будет называться "Винник и тот, кто прошел все недели": Поряд із любовним виттям "вовчиць", українці критикують "Танці з зірками" для "блатного ватана"

За Винника заступилися багато зірок, які брали участь в шоу.

Організатори шоу «Танці з зірками» натякнули, що на паркет може повернутися пара Олега Винника та Олени Шоптенко. Відповідний запис з'явилася в Instagram телепроекту, передають Патріоти України.

Відзначається, що за Винника заступилися багато зірок, які брали участь в шоу, - Женя Кот, Слава Камінська, Санта Дімопулос, Аніта Луценко та Яна Цибульська.
Автори поста ж радять дочекатися ефіру шоу 11 жовтня, щоб розставити крапки на і.
Однак, судячи з коментарів, які набрали найбільшу підтримку користувачів, багато хто вважає, що подібне вибіркове рішення буде несправедливим.
«Це буде абсолютно несправедливо! Люди всі ці тижні орали, викладалися, вчилися, а тепер хтось повинен буде поступитися своїм місцем. Мало того, що його і так все тягнули, давайте без лукавства, танцює він так собі, а тепер ще й це! Шоу втрачає свою об'єктивність!», - написала aleksandrachernobai.
«Добре фінал буде називатися "Винник і той хто пройшов всі тижні". Просто нехай в наступному сезоні будуть», - закликала angelochka_angelochek.
"Маячня!!! Після того як виганяють, кожного учасника, багато фанатів пишуть, нехай його повернуть і нікого не повертають! Але саме після Винника нібито такий ажіотаж, чесно кажучи не бачила, як описати, що прям стільки коментарів за його повернення! Нема про що цей сезон, не збираюся його дивитися! Тільки шоу, від танців нічого вже не залишилося", - не стримує емоцій tatiana_rychak.
«Особисто моя думка, правила є правила, і якщо Ви вже дискваліфікували цього гравця, то повертати його на прохання зірок і деяких фанів (хоч більшість була проти) - це неправильно», - пише vygrann.
А користувач з ніком «dubroo_z_r_z09» і зовсім зазначив, що побачив провісник повернення Винника в «вильоті» з шоу пари Тараса Цимбалюка і Яни Заєць.

«Вигнали Тараса, щоб повернути Винника. Шоу», - обурився він.

І лише «krasotulka_ha» згадала про хвороби Шоптенко і Винника, закликавши організаторів шоу «дати їм спокійно долікуватися».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...