"Хотят ли русские войны?": Популярний російський публіцист влучно описав Росію (відео)

Росія не може бути іншою. Незалежно від того, хто її очолює...

Відомий російський публіцист Олександр Невзоров порівняв нову конфігурацію влади в Росії після змін конституції РФ з нікелідом титану, що володіє пам'яттю форми, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

«Багато металів володіють пам'яттю форми - при невеликому нагріванні або при виході з сильного охолодження повертають негайно собі свою форму. Росія в тому сенсі, в якому ми вживаємо це слово, завжди буде повертати собі цю форму. Вона не може бути іншою. Незалежно від того, хто її очолює», - зазначив публіцист і додав, що вона буде жахливою навіть в тому випадку, якщо на чолі Російської Федерації стане «послідовна людина, що любить свою країну».
Він також навів ще одне яскраве порівняння, згадане клептоманом, що краде непотрібні йому речі: «Він не може нічого з собою вдіяти. І ось ця неможливість обійтися без захоплення, без агресії, без окупації, без знущань над своїм народом ... Просто треба в цьому зізнатися. Я тебе запевняю, що світ, який так критично ставиться до Росії, Україна, яка надовго - справедливо абсолютно - буде відчувати тільки біль при звуках слова "Росія", - всі кинуться допомагати і прощати. Просто треба зізнатися. І все стане на свої місця».
Відповідаючи на питання про те, чи «хочуть росіяни війни», Невзоров чітко відповів: «Постійно! Завжди буде так, треба змиритися ... Більшість воєн були наслідком прямої забаганки і прямої необхідності, яку Росія кожен раз собі вигадувала. Як це було, там, з Фінляндією або з Афганістаном, або сьогоднішня незрозуміла, нікому не потрібна, гра з дикунами в Сирії. Якби вони придумали: "Навіщо ми в Сирії? ми шукаємо чарівну лампу Аладдіна", - це було б хоча б якимось поясненням того, чим там зайнята Росія».

На його думку, поки поясненню операції Росії в Сирії немає, «крім того, що є цей дикун, у якого періодично нетримання отруйних газів»: «Зрозуміло, що йде в мусульманському світі переробка складних позицій, складних впливів, до яких ніякого відношення не має Росія. Розмова про війну з тероризмом - взагалі для божевільних. Тому що боротися з тероризмом, озлоблюючи терористів і залишаючи їм всі можливості тероризувати, - це навіть в якості смішного анекдоту не годиться», - резюмував публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...