Хотіла якнайкраще підготувати клас до ДПА: Харківська вчителька померла прямо на уроці

У школі №88 міста Харкова на уроці померла вчителька початкових класів Яна Давидівна Ласкавцева. Жінці було всього 57 років.

Про трагедію повідомили в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За словами дітей, батьків і вчителів, жінка тривалий час хворіла, але переносила хворобу на ногах, оскільки хотіла якнайкраще підготувати свій клас до державної підсумкової атестації.

В той день вчителька відчувала себе погано, але вирішила продовжити урок. Люди в коментарях пишуть, що стан педагога погіршився після об'їзду по перевірці літніх таборів і зауважень СЕС.

Свідками смерті жінки стали десятки дітей.

У коментарях сусіди, родичі, колеги і колишні учні пишуть слова співчуття. Багато хто пригадав, що за життя жінка була дуже щирою і мудрою.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...