Хотілось грошей: На Миколаївщині чоловік закатував до смерті свого сусіда (відео)

Трагедія сталася 10 вересня.

У райцентрі Снігурівка Миколаївської області в приватному будинку жінка виявила мертвим свого 60-річного співмешканця. На його тілі було безліч слідів катувань. У будинку явно щось шукали - речі були викинуті з шаф, розкидані по кімнатах. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, трагедія сталася 10 вересня, передають Патріоти України.

Оперативники карного розшуку з'ясували, що загиблий напередодні мав отримати велику суму грошей за здачу в оренду земельних паїв. Поліцейські отримали інформацію, що про це знали місцеві жителі, в тому числі і його 49-річний сусід, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Як повідомив начальник Управління карного розшуку поліції Миколаївської області Дмитро Івушкін, за версією слідства саме ця людина і стала вбивцею. Одягнувши на голову панчоху, а на руки шкарпетки, зловмисник проник в будинок пенсіонера і почав вимагати віддати гроші. При цьому бив палицею і катував гарячою праскою. Не добившись від господаря визнання «де схованку», зловмисник знайшов лише 500 гривень і пішов.
На допиті він зізнався, що хотів забрати у сусіда 40 тисяч, які сусід отримав за землю. Коли катував свою жертву, потерпілий кілька разів втрачав свідомість, і вбивця обливав його водою з відра. А тепер йому «шкода» свою жертву і він збирається замолювати гріхи в церкві.
Як виявилося, гроші за паї потерпілий дійсно отримав, проте віддав їх родичам.

За вбивство та розбій затриманому чоловікові загрожує від 10 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...