Хроніки недонаддержави: На Росії мати з донькою живуть у руїнах з трупами щурів і харчуються котячим кормом (відео)

У 42-річної Надії Бушуєвої тільки вісім класів освіти та немає паспорта.

У Росії в Нижньогородській області знайшли двох жінок, які живуть в аварійному розваленому брудному будинку без зручностей і нормального харчування. Сюжет про їхнє життя опублікований на YouTube-каналі місцевої програми «Кстати», передають Патріоти України.

Зазначається, що у 42-річної Надії Бушуєвої тільки вісім класів освіти і немає паспорта. В їхньому з матір'ю будинку знаходяться багато кішок і щурів, які «довго не живуть». У сюжеті видно тіла мертвих тварин. Судячи з відео, тіла тварин є і на місці, де спить жінка. «Гірше кішки моє життя. У кішки більше прав», - сказала Бушуєва, вона також назвала себе «живим мерцем».

Бушуєва розповіла, що вони з матір'ю харчуються котячим кормом, «порожнім хлібом» і протухлою їжею. У них немає дров, газу, світла і водопроводу. Жінка порівняла їхній спосіб життя з «печерними щурами». У сюжеті видно, що на ній надіта брудна спідниця і светр, розірване взуття, а у волоссі утворився колтун. Вона не змогла відповісти на питання, коли милася останній раз - відомо лише, що така можливість у неї була за життя бабусі, коли вдома був город. Родичка померла 14 років тому.

Сусіди розповіли, що раніше сім'я була нормальна, але в такому стані мати і дочка живуть вже 11 років. «Мати споганила її. Не дала ні на танці ходити, ні на роботу. Тримала вдома. Вона як дикунка», - заявила одна з місцевих мешканок.

Жінки розповіли, що нібито якийсь час Бушуєву тримали в підполі. Вони припускають, що у матері Бушуєвої є проблеми з психікою.

Бушуєва не впевнена, що зможе змінити життя, тому що нічого не знає і ніде не була, не знає, куди їй їхати і куди її випустять. Однак нещодавно вона попросила про допомогу, коли її мати практично добу не рухалася з місця і не відповідала на запитання. Сусіди викликали «швидку» і поліцію, жінку ледь умовили поїхати в лікарню. Дочка залишилася вдома, жителі зібрали звернулися в місцеву лікарню і до голови адміністрації, щоб її теж відвезли в клініку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...