Хроніки вакцинації: У Литві жінка померла після щеплення від COVID-19

Медики не пов’язують смерть зі щепленням, у пацієнтки був кардіостимулятор.

У Литві 80-річна жінка померла після ін'єкції вакциною від COVID-19 виробництва Pfizer/BioNTech. Про це повідомляє JP.lt з посиланням на місцеву владу, передають Патріоти України.

Як повідомляється, інцидент стався в литовському місті Паневежис.

Жінці 1941 року народження стало зле через 15 хвилин після введення вакцини. Вона поскаржилася на брак повітря і її вивели на вулицю подихати. На місце прибула швидка, але врятувати пацієнтку не вдалося.

Як уточнили медики, у жінки був кардіостимулятор. За словами директора міської станції швидкої допомоги Рути Рамошкене, так раптово ефект від вакцини у пацієнтки проявитися не міг. «Я думаю, у неї був стрес, були також проблеми зі здоров’ям», — припустила Рамошкене.

Наприкінці лютого в Литві після щеплення від COVID-19 помер 77-річний чоловік. Йому ввели вакцину від AstraZeneca. У Литовській службі контролю ліків підкреслили, що вакцинація не є причиною смерті пенсіонера, оскільки він страждав серцево-судинним захворюванням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...