"Хто на світі всіх миліше": 20-річна американка побила чоловіка, не дочекавшись від нього компліменту

Жінку звинуватили в домашньому насильстві. Поки що вона відпущена на свободу під заставу в розмірі 16 тисяч доларів.

Мешканка міста Ларедо (американський штат Техас) Лізет Гваделупі Рамірес потрапила в поліцію за побиття чоловіка. Як розповів побитий чоловік, 20-річна дружина накинулася на нього з кулаками, коли він промовчав у відповідь на її питання, чи гарненька вона, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Сам чоловік стверджує, що просто її не почув. Однак його мовчання засмутило і розлютило даму, яка чекала компліментів.

Інцидент стався в кінотеатрі. Пара була змушена піти звідти, не додивившись фільм. По дорозі додому Рамірес продовжувала бити чоловіка в машині. Побої продовжилися і вдома. Дісталося від неї і іншому члену сім'ї, який спробував втрутитися в конфлікт і розняти бійку. У підсумку довелося викликати поліцію, щоб приборкати розперезану жінку.
Спочатку, як повідомляє Fox News, Лізет намагалася повернути справу так, ніби була змушена захищатися від чоловіка, який нібито намагався її задушити. Але потім визнала його версію подій.
Рамірес, яка так і не дочекалася відповіді на питання «хто на світі всіх миліше», звинуватили в нападі на двох чоловік і домашнє насильство. Поки що вона відпущена на свободу під заставу в розмірі 16 тисяч доларів.

Користувачі мережі співчували потерпілому. «Він просто не хотів брехати», - писали в коментарях. А хтось давав поради Лізет: «Щоб бути гарненькою, треба докласти більше зусиль: втратити пару кілограмів, більше посміхатися і не базікати в кіно під час фільму».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...