"Хто сказав, що хрестові походи припинилися?"​: Путін у Сирії образив почуття арабів

Відвідування президентом Росії Володимиром Путіним могили легендарного султана і воєначальника XII століття Салах аль-Діна під час візиту в Сирію викликало хвилю обурення в арабських країнах.

Жителі Близького Сходу порівнювали цей візит з в'їздом французького генерала Анрі Гуро в підкорений Дамаск в 1920 році. Про це свідчать пости в Twitter, передають Патріоти України.

Так, Маалі Арабрарі нагадав слова, сказані генералом-загарбником: "Салах аль-Дін, ми повернулися!" "Тепер на тому ж місці в 2020 році стоїть Путін", – зауважив він.

Моїн Аль Калоут порівняв два фото – архівне і сучасне – і написав: "Як вчора, так і сьогодні. Сьогодні Путін прийшов на могилу Салах аль-Діна, як ніби повторюючи слова французького генерала, говорить нам: "Де легіони, в яких ви були їх лідером, і де країни, які ви відкривали?" – заявив він.

Ахмед бін Ібрагім обурився тим, що президент Росії був допущений до найбільшої святині.

Користувач під ніком Квадрант також нагадав про французького генерала і зауважив: "Хто сказав, що хрестові походи припинилися?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...