Хто сміятиметься останнім? - Керівник "Мамахохотала" заявив, що піде з бізнесу і буде совісним нардепом

Роман Грищук збирається переписати бізнес на когось з партнерів.

Керівник студії «Мамахохотала» і новообраний народний депутат від партії «Слуга народу» в одномандатному виборчому окрузі №222 у Києві на Солом’янці Роман Грищук впевнений, що йому вистачить зарплатні депутата Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

«Мені на життя треба грошей не більше, ніж платять депутату Верховної Ради, тому в фінансовому плані для мене мало що змінюється», - зазначив Грищук. Водночас він заявив, що «Мамахохотала» успішний бізнес в тому сенсі, що з'являються нові проекти – повнометражне кіно, анімаційна студія». «Але всі прибутки вкладаються далі в розвиток. Всі, хто беруть участь в шоу, отримують гонорар», - розповів новообраний політик.

Зараз Грищук збирається переписати бізнес на когось з партнерів. «Ми займаємося творчою діяльністю. Я не одноосібний власник цього бізнесу «Мамахохотала». Ми, ще коли були студентами, створювали цей бізнес командою», - пояснює політик.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва висуванець «Слуги народу» Роман Грищук набрав 40,32% за результатами підрахунку 100% електронних протоколів дільничних комісій. На своєму окрузі переміг впливового Дмитра Андрієвського, нардепа двох останніх скликань, який вважав округ своїм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...