"Хто замовив Катю Гандзюк?": У ключового фігуранта справи виявили елітний маєток під Києвом (відео)

У скандального голови Херсонської облради і головного фігуранта справи про убивство активістки Катерини Гандзюк Владислава Мангера знайшли 6-мільйонний маєток під Києвом.
Владислав Мангер

Про це написали активісти у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

"Знайшли маєток під Києвом "екс"-дружини голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, який є одним із замовників вбивства Катерини Гандзюк. "Розлучився" Мангер з дружиною 16 січня 2019 року, тобто менш ніж за місяць до вручення йому підозри, очевидно, щоб уникнути можливої конфіскації майна в разі доведення його вини", - йдеться у повідомленні.

Повідомляться, що за інформацією АвтоМайдану, подібний будинок на 400 квадратів у с. Віта-Поштова, що в Києво-Святошинському районі, на сьогоднішній день коштує мінімум 6 млн. грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...