Худнемо уві сні: Вчені з'ясували, що якщо спати голяка, то можна втратити зайві кілограми

Весь секрет в тому, що коли люди сплять голими, їх тіло протягом ночі докладає більше зусиль, щоб зберегти потрібну температуру.

Щоб позбутися від зайвих кілограмів, можливо, варто почати спати без одягу. До таких висновків прийшли фахівці, які з'ясували, як кількість одягу під час сну може вплинути на спалювання зайвих калорій, передають Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Як зазначає видання, весь секрет в тому, що коли люди сплять голими, їх тіло протягом ночі докладає більше зусиль, щоб зберегти потрібну температуру. А це призводить до того, що організм спалює більше енергії, ніж зазвичай. Крім того, метаболізм прискорюється.

Відзначається, що на це вказало дослідження, проведене Національним інститутом здоров'я США. Вчені довели, що в більш холодних умовах у добровольців, які взяли участь в дослідженні, збільшується рівень бурих жирових тканин, які необхідні для генерації теплової енергії.

"Після місяця дії помірного холоду в учасників спостерігалося збільшення бурого жиру на 42%. А метаболізм ставав більш активним на 10%", - йдеться у висновках американських вчених.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...