"Художній артефакт": Розмальовані двері Офісу президента пропонують виставити на аукціон

У галереї зазначили, що громадяни будуть раді придбати ці двері, так як вони привертають до себе багато уваги.

Представники Художньої галереї "Речовий доказ" виступили з пропозицією зняти і продати двері, зіпсовані в ході акції протестів, на аукціоні. Двері були зіпсовані 20 березня, коли учасники акції протестів на підтримку активіста Сергія Стерненка зібралися біля Офісу президента України і запалили фаєри. Також протестанти розмалювали стіни і двері червоною фарбою і підпалили табличку біля входу, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

Повідомлення про те, що розмальовані двері Офісу глави держави рекомендують продати на аукціоні, з'явилися після онлайн-фестивалю Senka.

Це місце, де займаються купівлею і продажем творів мистецтва. У повідомленні сказано, що двері можна буде продати дорожче, ніж вони коштували спочатку. Йдеться про конкурсні торги, де всі бажаючі можуть запропонувати свою ціну за двері.

У галереї зазначили, що громадяни будуть раді придбати ці двері, так як вони привертають до себе багато уваги. Малюнок був показаний в прямому ефірі новинних каналів, відповідно, маючи у себе вдома такі двері, жителі країни можуть підвищити свій статус. Двері з малюнком, який був нанесений під час святкування дня народження активіста Сергія Стерненка в його підтримку, назвали "художнім артефактом".

Представники Офісу українського лідера повідомили, що розмальовані двері були доставлені в студію популярного каналу "1+1", але це зробили тільки на один вечір. Телеканал оплатив доставку дверей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...