Ху*ла обурила відсутність у росіян грошей на їжу: Йому нагадали, хто останні 20 років очолює РФ

Глава Кремля зажадав від російських міністрів, щоб вони не допустили повторення ситуації в Радянському Союзі.

Російський президент Володимир Путін обурився відсутності у жителів Росії грошей на їжу. Про це повідомило видання "Московський комсомолець" з посиланням на слова російського президента в ході наради з членами уряду РФ, передають Патріоти України.

Глава Кремля зажадав від російських міністрів, щоб вони не допустили повторення ситуації в Радянському Союзі. Тоді, за словами Путіна, люди не могли купити продукти через дефіцит, а зараз - через відсутність у них достатньої кількості грошей.

У соціальних мережах різко відреагували на слова глави Кремля і опублікували відео з його заявою. Користувачі нагадали, що російська держава частково або повністю утримує окупований Крим, "Л/ДНР", Абхазію, Південну Осетію, країни Африки, режим Венесуели, Асада в Сирії і субсидує режим Олександра Лукашенка. "Хто витрачає мільярди на окупації, війни, геополітичні "многоходовочкі"?" - пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...