Ху*ло 2.0: Племінник Путіна оголосив про створення партії для виборів до Держдуми РФ

Роман Путін назвав свою майбутню партію «правоконсервативним проектом».

Роман Путін

Двоюрідний племінник президента бізнесмен Роман Путін збирається створити партію на базі руху «Люди справи», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Путін називає свою майбутню партію «правоконсервативним проектом», спрямованим на захист інтересів підприємців. Зокрема, «Люди справи» обіцяють зайнятися зниженням податкового навантаження для малого бізнесу, боротьбою з монополістами і зниженням податків, в завдання також увійдуть дешеві кредити.

Основна мета партії - пройти на найближчі вибори до Держдуми, сам Путін також має намір брати в них участь. До кінця весни планується провести установчий з'їзд, щоб висунути кандидатів на регіональні вибори у вересні. За словами Путіна, у руху «сильні позиції» в Центральному та Північному федеральних округах, а також на Далекому Сході.

«Людей справи» Путін створив в лютому, з того моменту рух зібрав 16 тисяч прихильників в 45 регіонах. Сам бізнесмен став головою руху, а в його раду увійшли ректор Московського інституту сучасної академічної освіти Лариса Астаніна, президент Федерації тхеквондо Росії Лазос Цілфідіс, підприємці та юристи.

«Я, як громадянин, маю власну позицію і маю намір її просувати за допомогою політичних процесів», - відповів Путін на питання про те, чи вважає прізвище президента своїм козирем. Він додав, що, якщо адміністрація президента проявить інтерес до руху, то його представники «готові спілкуватися і просувати нашу позицію».

Роман Путін - син двоюрідного брата президента Ігоря Путіна. У 2012 році екс-оперативника ФСБ Романа Путіна призначили радником губернатора Новосибірської області на громадських засадах, проте в наступному році він був звільнений. З 2013 року він очолює опікунську раду Федерації тхеквондо. У 2014 році бізнесмен заснував в Лондоні компанію Putin Consulting Ltd, яка незабаром змінила назву на «Путін Консалтинг» і переїхала в Росію. Очолюваний Путіним Русский академічний фонд раніше пропонував обмежити виїзд за кордон деяким категоріям молодих фахівців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...