Ху*ло багатолике: Російський бізнесмен розповів, хто насправді керує РФ

У разі відходу від влади російського президента Володимира Путіна стане ще гірше, в тому числі і для України.

Таку точку зору висловив російський підприємець Дмитро Потапенко і додав: «Росією управляє колективний Путін», передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За його словами, ситуація не зміниться, оскільки в Росії - національна економіка. «Тут ключове те, що відбувається всередині кланів, причому ці клани озброєні. Ще їх помилково називають олігархами, хоча такими вони не є в чистому вигляді. Коли говорять про відхід Путіна, чомусь не помічають, що зараз відбувається в Росії. Тут створюється цифровий ГУЛАГ», - зазначив він.

Бізнесмен нагадав, що в даний момент в Росії в зв'язку з пандемією коронавіруса для того, щоб вийти з дому ввели спеціальні qr-коди, які не потрібні тим, у кого є «ксиви». «Хочу звернути увагу - раз ми все-таки спілкуємося з українською аудиторією - на матеріали Нюрнберзького процесу. Там одне зі звинувачень - присвоєння номерів і знеособлення людей. Так ось, в РФ у кожного громадянина, у мене в тому числі, є qr-код і є цифрове позначення. У нас нітрохи не краще, ніж у арештанта при нацистській Німеччині», - додав він.

Дмитро Потапенко також підкреслив, що «мало хто розуміє глибинні причини існування Путіна»: «Путін - це не людина, це, по суті справи, колективне управління країною. Тому до тих пір, поки не будуть підніматися всі пласти, а буде персоніфікація цього зла, розуміння не буде», - додав Потапенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...