Ху*ло вже не те..: "У Путіна немає сил на нову війну проти України", - російський журналіст

Зараз Кремль зосереджений на утримання своєї влади всередині країни і підтримці ситуації на Донбасі і в Криму.

У російського президента Володимира Путіна немає ні сил, ні економічних ресурсів на нову військову агресію проти України. Про це сказав журналіст з РФ Олександр Кушнарь, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Ескалації в Україні не буде. У Росії на це немає ніяких сил, ні фінансових, ні військових, ні, найголовніше, моральних. Ось в 14-му році був драйв, а зараз він абсолютно втрачений. Кремль буде зайнятий підтримкою своєї влади в країні, може, ще на Донбасі і в Криму. Інших зовнішніх агресивних авантюр не буде", – запевнив журналіст.

Він процитував недавню статтю CNN, де високопоставлені чиновники адміністрації американського президента Дональда Трампа говорили, що Росія втрачає свій вплив у світі.

"Там писалося, що Росія – це другосортна тоталітарна держава, яка слабшає, деградує і знаходиться на схилі своїх сил. Там ще згадувалося, що вона виробляє всього лише 4% або навіть менше 4% світового ВВП. Це власне енергоресурси. Але якщо нафта знову впаде до 20 доларів – все, немає цих 4% ВВП", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...