"Хунта, да не та" поглинула "молодую республику", або "Пиночету и не снилось"

За його словами, Донбас «потребує прозорих, конкурентних, чесних виборів». При цьому потрібно «навести порядок в силових органах».

Роман Манекін

На тимчасово непідконтрольних українському уряду територіях Донецької області склалася ситуація, яка «Аугусто Піночета півстоліття тому і не снилася». Таку думку висловив «ідеолог» «ДНР» Роман Манекін, передають Патріоти України.

«Пиночет устраивал „чилийское гетто“, имея ввиду реформы „калифорнийских мальчиков“, интенсифицировавших экономику латинской республики, а „МММ“ вообще ни черта не понимают в экономике. Да она им и безразлична. За исключением грабительских „схем“ (иному в „пенатах“ мошенника Мавроди их не учили). И поэтому, какие бы грамотные вещи не подсказывали команде „МММ“ сотрудники Сергея Лаврова и Дмитрия Козака, на этапе исполнения это обязательно выльется в бесплодные мучения населения и позор на международных площадках», — пише Манекін.

За його словами, Донбас «потребує прозорих, конкурентних, чесних виборів». При цьому потрібно «навести порядок в силових органах».

«Достаточно двух-трех примеров законного наказания государственных чиновников (и в погонах) за превышение должностных полномочий и ситуация моментально вернется в естественные берега. Чиновники только с обывателями — „герои“, против Закона, публичности, политических они бессильны. Как и бандиты», — стверджує Манекін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...