"Хвала єдинорогу", або "Мімімішний снайпер": Кумедне фото захисника України підірвало мережу

Викликало фурор фото снайпера Сил спеціальних операцій ЗСУ, який лежить з гвинтівкою, а з-під його берців видніються білі шкарпетки з єдинорогом.

Кумедну світлину опублікували на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

Всього за годину з моменту публікації пост зібрав 2 200 лайків, близько сотні захоплених коментарів і більше 150 репостів.

"Милість цього фото зашкалює. Нічого незвичайного: просто суворий снайпер-спецпризначенець, який без жалю знищує ворога, носить шкарпетки з кольоровим єдинорогом. На знімку нижче військовий випробовує свою гвинтівку UAR10 перед виходом на передову. Від того, наскільки добре буде працювати зброя, залежить успіх його роботи", – підписали фото.

Під ним українці залишили безліч слів підтримки і подяки на адресу українського захисника, оцінивши також його почуття гумору. "Мімімішній снайпер", "Хвала Єдинорогу!", "Зовсім діти. Бережи вас Господь і Матір Божа!", "Працюй по-стаханівськи, снайпере, плідного дня і плідної ночі, доброго здоров'я тобі і довгих років життя!", "Оберіг-єдиноріг! Безпека понад усе, мирного неба над головою", – пишуть користувачі мережі під фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...