Хвиля протестів знову охопила Тбілісі. Є жертви

Увечері в понеділок, 8 липня, під будівлею грузинського телеканалу Руставі-2 в Тбілісі поновилася акція протесту в зв’язку з нецензурною лайкою телеведучого Георгія Габунії.

Протестувальники вимагають відставки гендиректора телеканалу Нікі Гварамія і телеведучого Георгія Габунії, який в ефірі обматюкав президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України з посиланням на "Новини-Грузія".

Учасники акції перекрили всі входи і виходи на територію штаб-квартири Руставі-2. Між ними і знімальною групою телекомпанії вже сталася словесна суперечка.

У той же час під будівлею парламенту в Тбілісі учасники двох різних акцій закидали один одного пляшками. Як пише "Грузія-Online", причиною зіткнення стало те, що кілька осіб з акції проти російської окупації приєдналися до акції противників «маршу гідності».

Учасник антиокупантської акції з проспекту Руставелі госпіталізований в лікарню з пробитою головою. За словами рідних постраждалого, 22-річного Торніке Берідзе, один з противників ЛГБТ-спільноти вдарив хлопця пряжкою ременя по голові.

Нагадаємо, що ведучий Руставі-2 Георгій Габунія під час ефіру назвав Путіна «смердючим окупантом» і «убогим створінням», закликавши його «забратися з Грузії разом зі своїми рабами».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...