Кіля в екзилі: "Він з Москви менторським тоном розповідає, як ефективно управляв країною його уряд", - Казанський красиво "зробив" Азарова (відео)

Журналіст звернув увагу на новини із Запоріжжя, де слідом за аеропортом відкрили головний довгобуд - міст через річку Дніпро.

Відомий український журналіст, донеччанин в українській делегації ТКГ Денис Казанський відповів втікачу екс-прем'єр-міністру Миколі Азарову на розповіді, що після Майдану Україна "розвалюється". З відеозверненням Казанський виступив на особистому каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на новини із Запоріжжя, де слідом за аеропортом відкрили головний довгобуд - міст через річку Дніпро. Зводити об'єкт почали ще в 2004 році, і всі ці роки будівництво було заморожено. "16 років! Тільки вдумайтеся! Добудувати міст обіцяли самі різні уряди, але активізувалося будівництво тільки в нинішньому році ... Як тут не згадати цих персонажів, які вже 7 років виють і стогнуть, що в Україні після Майдану нічого не розвивається, не будується, а країна розвалюється і замерзає", - заявив Казанський.

Він зазначив, що так люблять розповідати російські ЗМІ, а також "міцні господарники" часів Віктора Януковича, які втекли до Росії після Майдану. Один з таких - Азаров, якого люблять показувати українські телеканали, що зв'язують його з лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком. "Він з Москви менторським тоном розповідає, як ефективно управляв країною його уряд, як Порошенко і Зеленський взагалі нічого не можуть. Але чомусь Азаров міст в Запоріжжі не добудував, хоча його прем'єрство доводилося на роки так званої "стабільності". Коли не було війни і все, якщо вірити Азарову, розвивалося", - зазначив журналіст.

Він нагадав, що Запоріжжя завжди було базовим регіоном "регіоналів". Там за них добре голосували, проте грошей на місто так і не знаходилося. "А постмайданна Україна, яка воює ... взяла і добудувала цей довгобуд", - підкреслив Казанський.

Він нагадав, що в 2014 році Запоріжжя мало всі шанси перетворитися на чергову "народну республіку". На щастя, цього не сталося, і сьогодні місто отримало нові аеропорт і міст. "Не те, що в Донецьку і Луганську, де Росія побудувала ... нічого", - констатував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...