Кілька років боровся з важкою хворобою: На 60-му році життя помер відомий радянський актор

Артист переніс шість операцій, однак впоратися з хворобою йому так і не вдалося.

На 60-му році життя помер відомий актор Андрій Харитонов. Про це повідомив популярний режисер Віталій Манський, який зробив відповідну публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі, передають Патріоти України.

"Не стало Андрія Харитонова. Це фото я зробив рівно 40 років тому, під час зйомок "Овода" у Львові, коли ми з Андрієм тільки познайомилися. Після цього фільму він став справжньою зіркою. А потім що то надломилося. І йшов на превеликий жаль він майже забутим. Життя така штука ... Мої співчуття всім, хто його пам'ятає і любить", - написав Манський.

Смерть актора підтвердила і його дружина, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі відповідний пост. "Андрія сьогодні не стало ... Пішов з життя всіма улюблений, талановитий і надзвичайно красива людина. Низький уклін його колегам по театру, друзям, глядачам, які допомогли нам прожити цей страшний рік. Похований Андрій буде в Києві", - повідомила Смирягина.

ЗМІ назвали причину його смерті. Кажуть, що Андрій Харитонов помер від раку шлунка, з яким боровся останні кілька років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...