Кім Чен Ин кидає виклик Джо Байдену? Північна Корея запустила ракети малої дальності

Високопоставлений представник адміністрації президента США зазначив, що справи з Пхеньяном дуже складні.

За останні дні Північна Корея запустила кілька ракет малої дальності. Такі випробування - це перший виклик Кім Чен Ина президенту США Джо Байдену. Про це повідомляє The Washington Post, передають Патріоти України.

За словами джерел видання, в минулі вихідні Північна Корея випустила кілька ракет малої дальності після того, як засудила Вашингтон за продовження спільних військових навчань з Південною Кореєю.
Ракетні випробування, про які раніше не повідомлялося, являють собою перший виклик північнокорейського лідера Кім Чен Ина президенту Байдену, чиї помічники ще не виклали свій підхід до ядерної загрози режиму на тлі триваючого формування політики США та Північної Кореї.
Відзначається, що за даними чиновника адміністрації, перегляд політики знаходиться на "завершальній стадії".
Високопоставлений представник адміністрації заявив, що це крок Північної Кореї не порушує резолюцій Ради безпеки ООН і є нормальною частиною випробувань, які може проводити Північна Корея, але зазначив, що справи з Пхеньяном дуже складні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...