Кінець епохи Путіна передрікли у США

Путінська ера закінчиться смертю Володимира Путіна швидше за все від віку. Але є й інші варіанти.

Про це заявив американський політолог, голова відділу російських досліджень вашингтонського інституту American Enterprise Леон Арон, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Він також порівняв Путіна з Миколою I. "Не забувайте, це ж теж російська історія, перегини такої траєкторії приводили до дуже серйозних внутрішньополітичних поразок. Скажімо, Кримська війна Миколи I призвела практично до зміни режиму в країні після поразки. Поразка у російсько-японській війні призвела до першої російської революції. Зрозуміло, що колосальні неуспіхи у Першій світовій війні до 1917 року привели ми знаємо до чого. Афганістан частково був, безумовно, відповідальний за перебудову і гласність. Безумовно, ризик є тут", – сказав він.

"Але знову з того, що я бачу, мені здається, що Путін буде продовжувати діяти саме так, як він зараз діє. Тому що серед інших речей, про які я говорив, він вірить у власну удачу, і у нього для цього цілком є дуже серйозні резони, він дійсно був щасливий, він виходив переможцем з криз практично всіх. Те, що я вам говорив про його сприйнятті його супротивників, мені здається, тут він може дуже серйозно помилитися, і наслідки можуть бути дуже трагічними", – додав Арон.

На питання журналіста, чи передбачає американський політолог, що "скоріше, ризикована зовнішньополітична акція, а не невдоволення всередині країни може наблизити розв'язку, якої поки не видно", він відповів: "Так, невдоволення зріє. Але мені здається, що ці протести можуть призвести тільки до двох моментів – посилення терору, посилення репресій і паличка-виручалочка – перемоги на зовнішньополітичному полі: ми обложена фортеця, я – президент військового часу, про які тут можна говорити протести, ми повинні згуртуватися і відбити ворога".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...