"Кінець карнавалу божевілля", або Зірки говорять: Астролог розповіла, кому пощастить добре заробити

За словами експерта, настає час, коли кожен може реалізувати плани та досягти результату.

Астролог вищої категорії Оксана Костюк розповіла про закінчення небезпечного періоду, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Я всіх вітаю - ми пережили ці шалені 1,5 місяця затемнень, ретроградностей Меркурія і Венери", - підкреслила вона.

За її словами, настає час, коли кожен може реалізувати плани та досягти результату. "Тепер можете мріяти, загадувати, планувати і отримувати бажане. Отже всім, хто у мене питав, коли цей шалений карнавал закінчиться, повідомляю гарну новину - вперед", - підкреслила ведичний астролог.

У той же час вона зазначила, що до листопада 2020 року буде достатньо часу на реалізацію найпотаємніших планів. "Заробляйте, відкладайте і не сильно шикуйте - Юпітер у своєму знаку дасть добре заробити, але повернувшись у Козеріг у листопаді, знову змусить підв'язати поясок, але не на 5 місяців, вже поки не засвітиться у Рибах - навесні 2022 року", - додала Костюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...