Клуб Прем’єр-ліги з Донецька хоче відродити футбольну славу Одеси

Владислав Гельзін знайшов варіант, як зробити свій «Олімпік» потрібним.

Владислав Гельзін донедавна ще сам грав за «Олімпік»

Президент донецького «Олімпіка» Владислав Гельзін розповів про своє бажання перевезти команду в Одесу на постійній основі. Про це власник клубу Української Прем'єр-ліги розповів в ефірі телеканалу "Футбол", передають Патріоти України.

«Цей інвестфонд, який купує дешево, продає дорого. Ми з ними начебто домовилися спочатку купувати разом, але на певному етапі домовленості розвалилися. Намагаємося зробити те, що не встигли зробити тоді. Розмова така була, але потім щось пішло не так.

Одеська громадськість підтримала. Вони не хочуть просто інвесторів, які просто мали б готель або бізнес-центр. Тепер чекаємо підписання контракту. Це повинно відбутися днями.

Припустимо, купили стадіон, зайшли в Одесу. План такий: злиття з «Чорноморцем», якщо не заперечує власник команди. Залишитися на базі «Олімпіка» в УПЛ, але під брендом, який влаштовує одеських уболівальників. Це «Чорноморець», якщо домовимося. Якщо не домовимося – буде третя назва.

На першому етапі може «Олімпік» залишитися. А може це буде відразу «Чорноморець», а може це і зовсім буде «Одеса» або «Чорне море». Найкраще, звичайно, щоб залишився бренд «Чорноморець», - зазначив Владислав Гельзін.

Зауважимо, що «Чорноморець» наразі посідає десяте місце в першій лізі, а «Олімпік» бореться за виживання в УПЛ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...