"Ко всему привыкаешь": Відому журналістку шокувала відповідь представника "Зе!команди" на важливе запитання

У команді нового президента України Володимира Зеленського склалася вкрай дивна схема комунікацій. Багато членів вкрай цим фактом незадоволені...

Соня Кошкіна

Інсайдом про команду Зеленського поділилася в Telegram відома українська журналістка і головний редактор LB.ua Соня Кошкіна, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Один из вопросов, который я постоянно задавала в последние недели членам команды ЗЕ: "Какой у вас формат стратегических обсуждений?". "Вот, случается что-то, как вы вырабатываете ответные реакции? Кто с кем советуется? Семерки, девятки стратегические, вот это вот все"? Ведь это важный индикатор, на самом деле. Очень важный.

"Ну… - пространно тянули собеседники, - Непосредственно на Банковой Зеленский собирает свой близкий круг время от времени. По собственной инициативе. Какого-то регулярного формата, например утренних летучек или недельного планирования, не существует. А оперативный подсказчик, разумеется, Богдан. Который очень не любит терять из вида (в буквальном смысле) президента хотя бы ненадолго".

"Что до остального, - говорят в команде, - то у нас существуют чаты... Ключевых - полтора десятка".

Штааааа??? Чаты?!? Думала, послышалось. Или неправильно поняла. Но таки да, чаты. Поэтому, когда мы собирали информацию о возможных кандидатах в члены ЦИК, на фразу "в чатах обсуждаются разные фамилии", я уже реагировала практически спокойно. Ко всему привыкаешь."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...