Кого потрібно остерігатися на вулиці: Названо 5 найбільш агресивних порід собак (фото)

У світі існує величезна кількість порід собак, кожна з них особлива по-своєму. Як і у багатьох інших видів тварин, у собак теж зустрічаються агресивні породи.

Серед великої кількості порід собак зустрічаються як добрі і милі, так і агресивні і навіть небезпечні: це можуть бути не тільки представники бійцівських порід, а й сторожові пси, передають Патріоти України з посиланням на відео в YouTube-каналі "Захоплююча і неймовірне".

Представляємо вашій увазі 5 найагресивніших порода собак, з якими потрібно бути дуже акуратними.

5. Сибірський хаскі.Багато асоціюють цю породу з милою і грайливою собакою з сімейного фільму. Однак через порушення психіки тваринного проявляється раптова агресія: собака може атакувати вас, не розраховуючи силу укусу. Неспроста хаскі схожі зі своїми предками - вовками.

4. Німецька вівчарка.Ця порода від природи не відчуває страху. Лише тренування з професійними кінологами можуть привчити вівчарку вихлюпувати злість тільки на певних людей: саме тому німецька вівчарка часто використовується як службовий собака. Укус німецької вівчарки може мати серйозні наслідки для людського здоров'я.

3. Ротвейлер.Ще в VI столітті цю породу почали розводити для полювання на левів. Дуже часто ротвейлери стають неконтрольованими і небезпечними. Ця порода собак навіть заборонена в деяких країнах світу.

2. Пітбультер'єр.Пітбулі вважаються одними з найбільш агресивних собак: ця порода відповідальна за велику кількість смертельних випадків. На упокорення зухвалого вдачі питбультерьера необхідний особливий підхід і професійні дресирування. Ця порода була виведена в XIX столітті за участь в боях. Варто відзначити, що 94% випадків нападу пітбультер'єрів на дітей є безпідставними.

1. Кавказька вівчарка.Ця порода не є найагресивнішою, проте в багатьох випадках кавказька вівчарка буде найнебезпечнішою серед інших порід. Кавказька вівчарка є однією з найдавніших порід на Землі: є відомості, що їх предками були вовки і шакали, завдяки зовнішній схожості, поведінки і внутрішньою будовою. Кавказькі пастухи хотіли вивести породу, готову до будь-якого клімату. Кавказька вівчарка є однією з найбільших порід в світі і може напасти на людину без приводу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...