"Коханка" Саакашвілі влаштувала ДТП на вулицях Москви (фото, відео)

Після події дівчина заявила, що їй стало зле за кермом.

Відома модель Олена Бурчак, яку ЗМІ називають "коханкою" екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, потрапила в ДТП у Москві. За даними Telegram-каналу "112", 27-річна зірка летіла на великій швидкості по виділеній смузі та врізалася в Range Rover, передають Патріоти України.

Це трапилося на 23 кілометрі Мінського шосе. Після події дівчина заявила, що їй стало зле за кермом. Але на медиків чекати не стала. Бурчак покинула місце аварії на чорному Maybach з охороною.

Напередодні, 27 квітня вона опублікувала в своєму сторіс відео, на якому показує, як розсікає на своїй іномарці Кутузовським проспектом.

У 2018 році в мережі виявився цілий список можливих коханок Саакашвілі, серед яких опинилася Бурчак. Вони нібито познайомилися в Києві на елітній вечірці, а швидкоплинний роман почався в смс-переписці.

Олена пізніше винесла ці чутки на публіку і давала коментарі в російських ЗМІ. Вона розповідала також нібито "зі слів Михайла", різні політичні таємниці і про політиків інших країн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...